صفحه اصلی > مطالب انگیزشی : 10 راهکار علمی برای باز کردن قفل ذهنی‌تان در هر شرایطی
ads

10 راهکار علمی برای باز کردن قفل ذهنی‌تان در هر شرایطی

1610305297WhatsApp Image 2021 01 10 at 22.12.11

راهکار شماره یک: روزانه در یک دفتر یادداشت درج بکنید که به چه شکل درباره موضوع تحقیق، کار یا ایده ای که برای حرکتی با خلاقیت بالا و نو در ذهن میپرورانید هیجان زده خواهید شد.
چه موردی شما را مجذوب آن مسئله میکند و برای پیگیری کردن آن شما را کنجکاو خواهد کرد؟
جذاب بودن آن برای شما در چه میباشد؟
موضوع پروژه‌ی شما برای بقیه و کل جهان از چه اهمیتی برخوردار میباشد؟

راهکار شماره دو: غایت پایانی خود را تجسم بکنید و گروهی از تصوراتی که به ذهنتان یاری میرساند آماده بکنید و در مکانی نگه دارید که منظم آن‌ها را مشاهده بکنید. اجازه بدهید این تصاویر به شما یاری برساند تا درباره چیزی که تصمیم دارید خلق بکنید تا حد امکان با دقت به نظر برسید.

راهکار شماره سه: به یک مسافرت علمی مرتبط با طرح خود بروید تا به بعدی جدیدی از طرح را بررسی بکنید.4- کلمات الهام انگیز یا کلماتی را که به ایده شما مرتبط خواهند شد بر روی دفترچه های کوچکی بنویسید و منظم آنان را با خود مرور بکنید و برای خود جملات الهام انگیز بنویسید تا در کار تازه ای که تصمیم دارید انجام بدهید به شما یاری برساند.

راهکار شماره چهار: زمانی که در مکانی نشسته اید و به موضوع ایده اتان تفکر خواهید کرد تا ایده های با خلاقیت زیاد به ذهن شما خطور بکند به موزیک الهام بخش گوش فرا بدهید و موزیکی را به شکلی برگزینید که انعکاس دهنده ی حس و حال موضوعی به نظر برسد که بر روی آن کار خواهید کرد. موزیک در شما هیجان بوجود می آورد و توانایی آن را دارد تا برای شما الهام انگیز بنظر برسد.

راهکار شماره پنج: به منظور باز شدن ذهنتان و تحرک شیمیایی مغز خود به طور منظم ورزش بکنید، شروع به دویدن بکنید، قدم زنان ، شنا بکنید یا هر کاری که بالاترین لذت را از آن خواهید برد انجام بدهید تا از منفعت های تغییر انرژی ذهنان و جسمتان بهره‌مند بشوید.

راهکار شماره شش: ایده تان را به عنوان یک تست در نظر داشته باشیدب و سه فرضیه درباره آن یادداشت بکنید. و بعد از این پیش بینی ها را درباره موضوع ایدهتان تست بکنید. اکثر مواقع، حتی عجیب‌ترین طرح ها و فرضیه‌ها ممکن است به چشم اندازهای نو و نکات هوشمندانه‌ای راه پیدا بکند.

روشهای جدید دانشمندان برای نابود کردن استرس – بخش دوم
بیشتر بخوانید

راهکار شماره هفت: با بهره برداری از سه روش متفاوت آموزش دیدن دیداری، شنیداری و حرکتی برروی پروژه خود کار بکنید:

  • الف: تصاویری از پروژه خود رسم بکنید، آن را در ذهن خود مجسم بکنید یا تصویری از آن ثبت بکنید، بعد با بهره برداری برنامه فتوشاپ برروی آن تغییرات گرافیکی انجام بدهید.
  • ب: درباره طرح خود سخن بگویید و سخن هایتان را برروی نوار کاست یا ویدئو ثبت بکنید، درباره موضوع طرحتان در یک کلاس تدریس بکنید یا اینکه تظاهر بکنید به رفقایتان یا مخاطب‌های خیالی درس بدهید.
  • ج: نمایشنامه‌ای تک برگه ای درباره موضوع ایده خود یادداشت بکنید و با بهره برداری از ابزار صحنه و لباس بخصوص به تنهایی یا با کمک چند دوست دیگر که آن‌ها را دعوت کرده اید آن نمایش‌نامه را اجرا بکنید.

راهکار شماره هشت: به یک مغازه اسباب بازی فروشی سر بزنید و یک اسباب بازی تهیه بکنید که شما را به یاد ایده ای که در سر دارید بیاندازد. زمانی را به بازی با آن اسباب بازی اختصاصب دهید و تصاویرهای را که با مشاهده آن اسباب بازی به ذهن شما خطور میکند را بنویسید.

راهکار شماره نه: بعضی موارد را کنسل بکنید. هر نوع پیش بینی را به حالت تعلیق درآورید و انتقاد کننده درونی خود را معلق بکنید. به خود اجازه خطا کردن را بدهید و در ارتباط با طرحتان دست به عمل های مثبت بزنید. چنانچه از هیچ چیز ترسی ندارید چه اعمالی را انجام خواهید داد که ممکن بود سبب بشود در موقعیت حساسی تنها بشوید؟

راهکار شماره ده : اضافه بر تمامی پیشنهادات بالا می بایست از احساس خلاق بودن خود لذت کافی را ببرید. چنانچه به شکل مرتب از خلاق بودن بهره برداری بکنید و جلوی آن را سد نکنید دیگر خلاقیت شما دچار کند شدن نخواهد شد. جواب تمامی سوال هایتان در درون خودشما میباشد. پس راه خلاقیت را همواره در وجود خود باز بگذارید تا بتوانید از الهاماتی که به شما می‌شود بهره برداری بکنید.

نویسنده و منتقد سینما شاعر و رمان نویس حدود 15 سال تجربه نوشتن داستان کوتاه , کارگردانی و دستیار کارگردانی. و مدیر مجموعه بامدادی ها.

دیدگاهتان را بنویسید

17 − پنج =