چگونه می توان تداوم را در فیلم حفظ کرد: 10 تکنیک تدوین پیوستگی
تداوم تدوین چیست؟
تدوین مداوم یک تکنیک تدوین فیلم در فیلم و تلویزیون داستانی سنتی است. تداوم این اصل است که باید اطمینان حاصل شود که تمام جزئیات در یک فیلم یا نمایش تلویزیونی از نقطه ای به صحنه و از صحنه ای به صحنه دیگر سازگار است. اگر صحنه ای استانداردهای تداوم را رعایت کند ، هر عکس احساس می کند از تصویر قبلی سرچشمه می گیرد و حس واقع گرایی را در داستان تقویت می کند.
اهمیت تداوم در تدوین فیلم
تدوین مداوم برای فیلمسازی و قصه گویی خوب بسیار حیاتی است زیرا به تماشاگران در فیلم یا نمایش تلویزیونی غوطه ور می شود. فیلمسازان از تماشاگران می خواهند که در یک داستان بدون حواس پرتی به عمل و دیالوگ توجه کنند. وقتی جزئیات بصری در یک صحنه یکسان باشد ، مخاطب می تواند توجه کامل را جلب کند.
در حالی که خطاهای پیوستگی و حفره های داستانی می تواند بینندگان را از بین ببرد ، فیلم های آزمایشی و آوانگارد می توانند از تدوین ناپیوسته-نقض عمدی قوانین تداوم-برای دستیابی به جلوه ای خاص استفاده کنند. فیلم های هالیوودی نیز گهگاه از این تکنیک استفاده می کنند.
8 تداوم تدوین تکنیک ها
دو نوع پیوستگی در فیلم وجود دارد: تداوم زمانی و تداوم فضایی. تداوم زمانی تضمین می کند که یک فیلم به طور مداوم در زمان جریان می یابد و تداوم فضایی تضمین می کند که جغرافیای یک صحنه ثابت می ماند. تعدادی تکنیک ویرایش وجود دارد که تداوم را در یک صحنه تضمین می کند:
مطابقت خط چشم: در صحنه ای که عکس های متفاوتی از چندین شخصیت در تعامل با یکدیگر دارند ، باید به وضوح مشخص شود که چه کسی به چه کسی نگاه می کند. وقتی فیلمساز شخصیت هایی را نشان می دهد که در یک عکس دور و بر یکدیگر نگاه می کنند ، جهت نگاه آنها باید در نمای نزدیک یکسان به نظر برسد تا عکس ها در مرحله پس از تولید قطع شوند.
صدای دیژتیک: صدای دیژتیک هر صدایی است که از دنیای داستان فیلم بیرون می آید-برخلاف صدای غیر دیجیتیک مانند موسیقی متن فیلم ، که از عملکرد روی صفحه پشتیبانی می کند. صدای دیژتیک برای ویرایش پیوستگی زمانی اهمیت دارد زیرا صدای بدون درز باعث می شود صحنه ای به نظر برسد که انگار در زمان پیوسته وجود دارد ، حتی وقتی از یک برش به عکس بعدی حرکت می کنید.
تطبیق عمل: ویرایشگر که از آن با عنوان match on action نیز یاد می شود ، از این تکنیک برای تطبیق برش های یک عکس با عکسهای نمای دیگر که با یک ضربه اول مطابقت دارد یا ادامه می دهد ، استفاده خواهد کرد. به عنوان مثال ، اگر شلیک ثابت نشان می دهد که فردی در را باز می کند ، شات اکشن تطبیق دهنده در باز شده از طرف دیگر است. این نیز به عنوان شات/عکس معکوس شناخته می شود.
قانون 180 درجه: این دستورالعمل حرکت دوربین به بینندگان کمک می کند تا بفهمند که چگونه دو شخصیت ایستاده و محیط اطراف خود را نسبت به یکدیگر تجربه می کنند و به فیلمسازی روایی کمک می کند. قانون 180 درجه یک محور خیالی را بین دو شخصیت ترسیم می کند و هر طرف محور دیدگاه یک شخصیت را نشان می دهد. هدف از قانون 180 درجه این است که با حفظ یک رابطه چپ/راست بین دو شخصیت ، از گمراهی و حواس پرتی برای مخاطب جلوگیری شود.
قانون 30 درجه: قانون 30 درجه راهنمای فیلمبرداری یک موضوع از زوایای مختلف در یک صحنه برای ایجاد تنوع است. این قانون بیان می کند که دوربین باید حداقل 30 درجه بین عکس های یک سوژه حرکت کند.
مقطع: این تکنیک اقدامات همزمان بین شخصیت ها را در مکان های مختلف برقرار می کند. به عنوان مثال ، دو شخصیت در مکان های مختلف مکالمه تلفنی دارند – هر بازیگر به طور جداگانه فیلم می گیرد و عکس ها با هم ویرایش می شوند تا به نظر برسد که در حال مکالمه هستند. تدوینگر فیلم باید با صدا بین این دو مطابقت داشته باشد تا مانند یک مکالمه واقعی پخش شود. این امر در مورد ویرایش موازی نیز صدق می کند.
برش پرش: این یک برش بین همان شات دقیق است ، که باعث ایجاد کوتاه مدت جلو رفتن در زمان می شود. کات پرش می تواند گذر زمان را در یک مونتاژ نشان دهد یا سرعت و احساس فوریت را به یک صحنه اضافه کند.
فلاش بک: این یک صحنه (یا صحنه) است که قبل از شروع یک داستان اتفاق می افتد. فلاش بک ها ترتیب زمانی روایت اصلی را قطع می کنند تا بیننده را به گذشته به رویدادهای گذشته که برای توسعه شخصیت یا طرح ضروری هستند ، برگرداند. در حالی که به نظر می رسد فلاش بک ها تداوم را مختل می کند ، اما اغلب برای آشکارسازی جزئیات مربوط ، یا توضیح درگیری یا حلقه مفقوده در یک داستان ضروری است.
منبع با دوربین
بیشتر بخوانید:
نوشتن خلاق | همه چیز برای شروع نیاز دارید | نقد فیلم مخمل آبی | توت فرنگی را با این ۶ ترفند به مدت طولانی تازه نگه دارید | نقد فیلم اسپنسر ۲۰۲۱ | مشخصات و قیمت گوشی گلکسی زد فلیپ ۳ سامسونگ | آموزش ماسک در فتوشاپ | به زبان ساده | تعریف برنامه بازاریابی: نحوه ایجاد یک برنامه بازاریابی | نقد و بررسی بازی Just Cause 4 | آموزش کارگردانی | چگونه می توان یک کارگردان هنری شد